May 11, 2008

21 (2008)

Un film simpatic, fara sa fie de o calitate iesita din comun, cu vagi rezonante a la seria Ocean's si bazat pe o poveste adevarata: MIT Blackjack Team.

O echipa de studenti incearca sa pacaleasca (cu succes) sistemul de joc numarand cartile de la Blackjack in cazinourile din Las Vegas, sub obladuirea si indrumarea lui Kevin Spacey, profesorul de sisteme de ecuatii neliniare.

Desi de la regizorul Robert Luketic nu am avut pana acum decat aparitii slabe: Legally Blonde si Monster In Law, 21 arata ceva potential.

Are un inceput cam lenes, are momente de college life pe care nu prea le prea consum, as fi preferat ca personajele sa fie putin mai mature si ca mecanismul de "trisare" sa fie ceva mai explicit.

In afara de scenele din cazino, restul filmului e totusi destul de slab. Intentia de a reda viata dubla a lui Ben e cam nereusita, pentru ca povestea din spatele evadarilor la Vegas e subtire.

21 ramane totusi un film distractiv, daca iti plac filmele de actiune la masa de carti de joc si ti se ridica adrenalina in gat cand crupierul mai intoarce o carte.

6/10

0 comments: