Apr 13, 2009

What Just Happened (2008)



Daca ati citit 99 francs a lui Beigbeder atunci filmul nu o sa va surprinda prea tare. O comedie usoara despre saptamana unui producator de film, facand echilibristica verbala intre amenintarile de la sponsori si imblanzirea regizorilor sau a actorilor din filmele deja contractate si mergand la terapie de post-divort cu a doua sotie, pe care este gelos ca se intalneste cu un alt barbat, intamplator unul din scenaristii cu care lucreaza.

Un John Turturro spumos, care isi face unghiile cum numai el stie, un Bruce Willis ironic, voit violent, dar numai de fatada, ce mai - cu toane, cu barba de Cat Stevens (nume actual Jusuf Islam) si o prestatie delicioasa de la Michael Wincott in rolul unui regizor alcoolic, punkist care nu doreste sa modifice sfarsitul unui film dezastruos, izbucnind in plans ca un copil mic caruia i se strica jucaria. Toate acestea fac din cele 100 de minute de film o relaxare bine-venita pentru after-work-light-movie-time.

6/10.

Enjoyable, but not different.

4 comments:

Rin Tin Tin said...

O arzi comercial, musiu :P

Unknown said...

merge mah, odata...

Petru said...

Buna treaba, numai ca joaca Stanley Tucci in film, nu John Turturo. Nu esti de condamnat ca si eu ii mai incurc din cand in cand...

Unknown said...

@Petru - prietene Petru, joaca si Stanley, dar si Turturro joaca sigur, este agentul lui Bruce Willis.