Feb 2, 2009

Outlander (2008)

Ce se intampla cand pui vikingi, o nava spatiala esuata si un monstru urat in aceeasi ceasca? Probabil va spuneti: nu se-ntampla lucruri bune. Si cam asa e...

Outlander are o premisa interesanta (sa pui pe ecran un alien cu chip uman esuat in mijlocul unui trib de vikingi in anul 509 AD (parca), vanat de un alt alien parca rupt din seria Alien - nu poate fi decat interesant, nu?).

Din pacate, in afara de premisa interesanta filmul are un scenariu absolut subuman. Nu stiu cum au fost convinsi actori ca John Hurt (care n-arata deloc a viking), Ron Perlman (care arata fuckin' fierce) si chiar Caviezel sa joace in asa ceva.

Tot ce-ti ramane la final sunt uralele vikingilor care, cam la doua minute, aclama ceva.. Problema e ca e foarte greu sa-ti dai seama ce.

Recomandat doar daca esti in the mood for extreme trash.PS: Posterul poate fi cea mai misto chestie din film :)

3.5/10

1 comments:

zeeny said...

i totally agree. nimic mai dragut decat un axtraterestru prietenos in mijlocul unei festivitati campenesti de pe cand Odin roamed the land.

Mi-a adus aminte totusi de ceva :) - Luntrea sublima a lui Kernbach, in care o comunitate de daci e vizitata de niste outlanderi de-astia prietenosi. Nu mai stiu ce se intampla in carte, am citit-o acum juma' de viata, dar cand ai 13 ani poate fi interesant - la fel si filmul asta :)