Aug 22, 2008

Mad Men

Dupa multe seriale de vara (Dexter, Heroes, si.. chiar Lost), am incercat sa merg pe acelasi trend, plictisit fiind cand vin de la job. Browsand IMDb-ul dupa o actrita, dau de Mad Men, vad ca are nota mare, fac rost de el (nu spui de unde:D ) si...

O surpriza foarte placuta. Slick, foarte entertaining, stylish, si reflectand foarte bine spiritul vremii. Psychotic housewives and proto-hippies, publicitari jmekeri (cam ca si acum), lupta pentru putere.. Totul cadrat discret de America anilor '50, cu tarele si plusurile ei. Recomandat.


9/10.

3 comments:

zeeny said...

you always make a mess of the tags :-/

we need to have a serious talk about SEO and consistent blog structuring. :-P

zeeny said...

Singura, dar singura calitate este cea a veridicitatii foarte placute a epocii.

In rest... personajele slab conturate, cu exceptia celor 2 Draperi. Dar daca serialul este despre drama cu ups & downs a familiei americane upper mid class, atunci de ce n-am mai multa variatie? Campbell nu se pune. Si el si nefasta-sa sunt figuranti.


Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca e a tinge biased. Personajele feminine sunt atat de saracacioase si fade... O pista de urmat ar fi fost momaia de Peggy, care dupa parerea mea ar fi meritat mai multa atentie ca tip social, dar e tratata atat de superficial...

Don't get me wrong. Ma uit la el cu destula placere. Doar ca nu sunt de acord cu 9/10. (si imi face si placere sa te contrazic :-)

I give it a 7.

Rin Tin Tin said...

Dexter are un singur personaj bine conturat, in acest caz.