Jun 8, 2008

Kung Fu Panda (2008)

Sucker fiind pentru animatii, all-things-Chinese SI all-things-DreamWorks, am inhatat Kung Fu Panda imediat. It was sooooo much fun :D

Este vorba despre un urs panda (lucru care ar putea fi evident si din titlu), care face supa cu taitei intr-un satuc chinezesc populat cu o plebe figuranta de rate, iepuri si porci... si printr-o fericita pirueta a vietii ajunge candidat la titlul de Dragon Warrior - povestea clasica.

Ce mi-a placut la filmuletul asta simpatic a fost joaca realizatorilor cu cliseele si scenele memorabile ale tuturor filmelor de gen. Mai ca mi-as fi dorit sa-l vad si film cu actori in carne si oase... dar mi-am dat seama ca l-am vazut de fapt, in orice alt film cu tavaleala chinezeasca. Sau poate se numea Beverly Hills Ninja?

O alta chestie misto: daca ati jucat vreodata Black and White, o sa regasiti senzatia luptei monumentale dintre animalele totemice deasupra satului din care satenii fug inspaimantati de batalia zoomorfa.

...Si probabil o sa pastrati mult expresiile "overexposure to awesomeness" si "I've only seen paintings of that painting":D



8/10 (rating de animatii)

0 comments: